Oktober

Week 7 en stukje van week 8

het was deze week weer erg leuk. We hebben aan Halloween kaarten gewerkt. Ook aan onze raar maar waar machines.We hebben ook nog aan de strips gewerkt dat was heel leuk. Ook kwamen er nog leuke grapjes van de Meester. En woensdag was er de kinderboekenweek opening, met het liedje raar maar waar van Kinderen voor Kinderen. daarvan hebben we twee boeken gekregen dat waren het raadsel van alles wat leeft .Alleen het is echt vreselijk dat het nu meester Danny’s laatste week is. Gelukkig word de laatste week erg leuk. Ook deze week maken we de raar maar waar machines af.
 
Max en Nikki

Week 6

we hebben ook deze week weer hard gewerkt.

als voorbeeld dinsdag met gym. we gingen ring zwaaien,paaltjes voetbal,goed proberen te verzinnen en als eindspel een potje trefbal.

En woensdag hebben we een muurkrant gemaakt over de zilveren turfloop dat mensen laat aantrekken om mee te doen.

donderdag reken toets  hij was heel moeilijk en aan de gelukskoffers gewerkt.groep 8 heeft de kinderpostzegels opgestuurd en nu kijken of we het schoolreisje van walibi winnen. vrijdag was de engels toets ook erg moeilijk. we hadden vrijdag ook nog circuit gehad ik en Sven hebben allebij glasgegraveerd. het was een leuke week.

groeten,

Isabellla en Sven.