November

 

Week 9:

De eerste dag op school na de herfstvakantie. Maandag dus, Maandag: Het was natuurlijk weer wennen maarja wat moet dat moet. Weer vroeg opstaan. Dinsdag: Weer een normale dag behalve gym. We gingen gymmen met groep 6, 7 en 8. Het was wel druk. We vond het leuk. Juf Lisa en Juf Stephanie hadden er geen problemen mee. Woensdag: Normaal zouden we nu Juf Stephanie hebben en nu hebben we haar de hele week. Natuurlijk was het leuk, het was een korte dag dus er viel niet veel te vertellen. Donderdag: Wij vinden dat Juf Stephanie goed les kan geven, want het is wel een hele week. Donderdag was het een hele normale ochtend; spelling, taal, rekenen, weektaak. Daarna naar huis. In de middag hadden we ook een hele normale middag. Het enige speciale we een halloween kunstwerk gingen maken. Vrijdag: Twee toetsen op een ochtend! Een van natuur en een van rekenen. Gelukkig mochten we muziek aan. En dat was een beetje alles. In de middag hadden we een halloween feest. Helemaal door Eric en zijn moeder georganiseerd. Finn en Sjoerd

 

Week 10:

 

Deze week was niet echt iets bijzonders, Marieke onze drama docent was ziek en dus hadden we geen drama. Voor sommige leuk, en andere baalde.

En groep 8 had zijn eerste praktijkles van EHBO. De meeste vonden het wel heel leuk. Ze hebben geleerd hoe ze pleisters moesten plakken en hoe ze een been goed moesten behandelen als er iets mis mee was. De theorie krijgen ze wel gewoon van juf Stephanie. We hebben een toets gehad van geschiedenis, en hard gewerkt. Op vrijdag hadden we wel gewoon circuit. We hebben deze week hard gewerkt maar het was ook wel een hele leuke week.

Feline en Ricardo

 

 

Week : 12

Maandag 16 november :

Maandag hebben we geknutseld met blaadjes en wasco krijt. Dit hebben we gedaan omdat de juf het prikbord te saai en te leeg vond. En omdat zij van knutselen houdt.

Dinsdag 17 november :

Dinsdag gingen we naar de gym samen met juf Lisa daar hebben we een heel leuk spelletje gedaan genaamd koningsbal. Dat is hetzelfde als trefbal maar dan met een korf en een kast.

Woensdag 18 november :

We begonnen vandaag met een piet knutselen dat moest je uit zwart papier een piet uit knippen en randjes open laten en later er nog raampapier achter hangen. Als je dat had gedaan had je een raampietje gemaakt. dat had een heel mooi effect.

Donderdag 19 november :

Vandaag moesten een heleboel kinderen uit groep 7 naar de schooldokter. Daarom was het voor de juf moeilijk les geven. Ook had Mirthe haar spreekbeurt naar de pauze die ging over tour de France.

Vrijdag 20 november :

Vandaag hebben we weer wat nieuws geknutseld en dat heeft weer met sinterklaas te maken. We moesten een tekening overtrekken en dan met raappapier beplakken. Ook hadden we vandaag een keer geen toets omdat de toets voor volgende week is geplant dus het van leuk dat we deze week niet hoefden te leren

 

Anne en Lisette