Dat verdient een bloemetje.....

Juf Stephanie heeft vorige week donderdag haar afrondende gesprek gehad op de PABO en het is allemaal goed gegaan. Dus vanaf nu is het dus echt... juf Stephanie ... Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal en we hebben een mooie bos bloemen voor je gemaakt. Ze ruiken niet erg ... maar ze blijven heel lang mooi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Week 1

 

Yeah, school is weer begonnen! de eerste dag hebben we al lekker gerekend en we hebben een verjaardag kalender gemaakt van vlaggetjes, ze zijn super leuk geworden. Dinsdag heeft juf Lisa ons gym les gegeven. We moesten eerst paar rondjes rennen om de gymzaal daarna moesten we allemaal dingen doen met de bal, bijvoorbeeld met de bal om de pionnen stuiteren. Als we eerlijk moeten zijn vond iedereen de gymles gemakkelijk. Woensdag was juf Stephanie er. We hebben grappige zelfportretten getekend met leuk met leuke zonnebrillen. Donderdag kwam Binkie weer in de klas!!! Een super schattige goudhamster, alleen meester Danny maakte een beetje zorgen om Binkie. Hij vond de ballen van Binkie nogal groot. Maar toen kwam Mirthe met een geniaal idee! Haar vader is dierenarts en kon vrijdag naar Binkie komen kijken. Gelukkig gaat alles goed met Binkie. Vrijdag gingen we Vincent van Gogh natekenen, ze zijn heel goed gelukt. Je ziet het op deze afbeelding.


De Vincent van Gogh tekeningen  

de  redactie van deze week : Eric en Sindy  van groep 8

Augustus

Al twee dagen onderweg in de nieuwe groep en wat hebben we al veel gedaan. Er is meteen al hard gewerkt, bijna alle boeken zijn al uit de kast geweest. Ook hangt er een prachtige groep 7/8 verjaardagsslinger in de groep.